Så vart midsommarkvällen slut.
Hur har du firat? Blev det sill, potatis, gräslök, snaps och kanske en jordgubbstårta?
Här blev det Gambas Pil-Pil i fräsande olja smaksatt med vitlök och chili.
Och sedan friterad aubergine med ringlad honung ovanpå. Och avslutningen blev en god tiramisu.
En bildkavalkad på maten;
Vi satt länge länge på restaurangen precis vid havet.
Sällskapet var Rebeccas familj och så min lillasyster 🙂
Barnen sprang fram och tillbaka mellan restaurangen och den del av stranden där det fanns en vackert klädd midsommarstång, det dansades och många vänner var samlade;
Men den lilla minsta fick stanna kvar i vårt sällskap 🙂
Denna vyn hade vi hela kvällen, ända tills det mörknade och blev så svalt att jag faktiskt frös om benen;
Så här kan alltså en lugn och fin midsommar se ut i Spanien.
Jag gillar inte många av årets högtider men att göra så här; sitta med goda vänner, äta gott , slippa fylla och kaos, njuta och slippa sand mellan tårna..det gillar jag :-))
Kram J
Vilka härliga bilder!
Ser väldigt mysigt ut!!