Horor, tjejkillar och äckel…

Patong/Bangla Road är något som man tydligen ska ha upplevt om man är i Thailand. Enligt de flesta och enligt våra vänner. Vi åkte dit. All action som saknades i Khao Lak , fanns här . Ett sånt tryck, neoljus, folk överallt, trots en vanlig vardagkväll. Och horor…..du milde var horor. Tjejer som tjejer, killar som tjejer..alla som tjejer:-) Barnens ögon var stooora som tefat , det dansades runt stripstänger på var- & varannan klubb. Fanns en dörr, undangömd, som vi skulle gå in i …och väl där inne var allt klätt i is, tak, väggar, golv m.m. Egentligen skulle shotsglasen också vara i is , man brukar tydligen slänga dem i golvet när man druckit klart, men just dnna kvällen var där ngt fel med anläggningen och vi traskade rakt in i sandaler i minusgradigt vatten…brr… Jag drack ingenting, sörjan såg för hemsk ut.

Vidare runt i gränderna, såg förresten Joe Laberos reklamskylt. Han uppträder i Patong i några månader.

På varje klubb fanns dt någon typ av socialt spel. Vi satt, mitt i natten, och slog spik i stora träskivor, spelade 3 i rad och spelade Jackpot. Jackpot är ett brädspel, som man kan spela själv. Man slår med tärning och ska få ner alla nr från 1-9. Ganska kul faktiskt och jäkligt frustrerande. Köpte ett sådant med mig hem:-)

Att sitta där i Patong, mitt i natten, med 3 barn (våra flickor och vännernas kille) kändes bara så jävla osmakligt. Jag drack som sagt ingenting, kändes inte passande just då. Där satt små thailändskor på varje barstol. Bredvid satt, i regel en fet blek västerlänning. Och så mös dom, hånglade, smekte varandras ryggar, lår etc. Jag försökte få oss att lämna stället i några timmar!! Men eftersom övriga drack, spelade och hade hur kul som helst så dröjde det tills vi äntligen kunde lämna denna djurpark!

Hungriga var vi; jag och barnen. Det blev bananpannkaka med nutella som nattamat.

Patong; dit behöver man bara åka om man vill köpa sig sällskap!

/Linda

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Horor, tjejkillar och äckel…

  1. jecca skriver:

    Skriv din kommentar här! Fy fan vad vidrigt. Tur jag aldrih beger mig till Thailand.

  2. kristinakihlstrm skriver:

    Hahahaha, kan inte låta bli att skratta, barnen ögon var stoooora, hahahaha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s