Para/Till//To Ikea Malaga

För någon vecka sedan åkte jag och tjejerna till Ikea Malaga. Vi skulle käka lunch, inte handla. Det brukar alltid bli något från Ikea; servietter, värmeljus etc men inte idag. Vi kom tidigt, redan innan 11.30 och där var inte mycket folk i restaurangen. Gafflarna var slut, kaffemuggarna var slut, folk sprang som yra hönor efter grejorna. Personalen verkade gå på lugnande. Turister försökte göra sig förstådda på engelska, utan större framgång.

När vi sprungit färdigt, fått vår mat och betalat satt vi oss och käkade.
De som ätit vid bordet bredvid reste sig och gick, lät bricka, tallrik etc stå kvar på bordet. Tjejerna frågade varför de gjorde så och jag svarade att de brydde sig väl inte så mycket….När vi ätit färdigt och dukade undan förstod jag varför de bara reste sig. Så här IKEA såg det ut bland brickställen;

Så kära Ikea Malaga, det finns många arbetslösa här i Spanien.
Varför inte ta in lite mer personal. Denna dagen var ingen höjdarupplevelse.När jag var där för 3 dagar sedan kom det fram en spansk herre och ville ha hjälp av mig..för jag såg ju nordisk ut:-))
När ni ändå är igång med rekrytering kan ni anställa mig som tolk för jag lovar att om folk kan få hjälp så de förstår så ökar merförsäljningen. Jag jobbar helt mellan 10-14.00 vardagar.

Och om jag handlade något…….

Värmeljus och servietter…typ

Detta inlägg publicerades i mat, Mode, Shopping och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s