Back 2 reality & så missfärgat…

Så ringde klockan 07.00 och jag förstod ingenting….Efter 10 veckor med sovmorgon kändes det väldigt jobbigt att gå upp. Men det var inget att be för, tjejernas skola började idag.
8.20 körde vi, då var det 24 grader varmt:-) Nice, I like.

Skolan ligger på en ganska trafikerad gata, det är få parkeringsplatser och oftast får man cirkulera. Jag hittade en plats på ”torget” där de har grönsaksmarknad på tisdagar och loppmarknad på lördagar.

Det blev infomöte i aulan, skolan har 215 elever varav majoriteten är gymnasielever. Årskurs 1-9 finns bara 1 klass/årskurs och oftast gör skolan dem till dubbelklasser; Åk 3-4 är tillsammans, åk 8-9 osv.

Jag lämnade kidzen och körde till Arbetsförmedlingen. Hade givetvis glömt mitt N.I.E papper hemma så jag fick ny tid imorgon.

Vidare till El Corté Inglés och försöka hitta en Roxy-bikini till stora tjejen.
Vår tvättmaskin missfärgar kläderna HELA JÄKLA TIDEN!
Titta på bilden, den randiga toppen är i sitt original, den andra rosa bh:n är oxå i sitt original. Jämför med nederdelarna….katastrofskit! Ser att dt syns inte så mkt på den bikinin till höger, men trosorna är liksom skit-lila…..

Sen körde jag stora tjejens dyra bikini i pastell…och konstigt nog blev bara utsidan på bikinin ( den rosa delen) missfärgad/blekt. Varför inte insidan också??
Jag förstår inte…jag blir bara trött och förbannad…

Satt resten av dagen och försökte hitta bikinin online, kontaktade Roxy.com men de har inte internetförsäljning med leverans till Spanien….

Sedan forsatte dagen med lillan hos kompis, jag och stora tjejen drog till La Cañada i Marbella och kollade i några av de 280 butikerna. Inget intressant, blev ett par Converse till dottern.

Till Fuengirola igen, hämtade upp lillan och så hem. Nu ska jag göra krabbelurer till tjejerna som de kan ha med i skolan då skolmaten tydligen är en katastrof…..

/Jess

Detta inlägg publicerades i mat, Shopping, Spanien och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Back 2 reality & så missfärgat…

 1. Sylten skriver:

  Hoppas allt gick bra i skolan för dem. Va tyckte dem?!
  Tvätta dem förhand istället alt. ut o in i en tvättpåse?
  Pöss

  • tiajajja skriver:

   Jävla piss, har precis tvätta vittvätt…..mina 9 par Twilfit-trosor kommer ut och är grå/lila i kamouflagefläckar…Jag gråter snart……….Kan ju inte gärna tvätta trosorna för hand. Vet inte om det är så att micro är extra känsligt här nere. Har inte haft de problem hemma i Sverige…..Bajs!

 2. Ingela Persson skriver:

  Men usch….låter inte alls kul. Det har inte med tvättmedlet att göra? Eller köra maskinen tom och riktigt varmt och med klorin i kanske, om det finns något gammalt kvar i den som fortsätter färga…..
  Håller tummarna för dig 😉
  Kram

  • tiajajja skriver:

   Jag har tyvärr ingen aning, men maskinen åker ut i allafall…..börjar där…..Det andra alternativet är att alla i familjen får enas om en färg…..vi kan ju alla vara svarta…….Kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s