Sex, sex, eller inte sex??

Du tror du är ensam om att aldrig lyckas få till det, det känns som alla andra runt omkring har sex, överallt, med barnen hemma, vakna etc. Är du den enda , håller du på att torka ut?

Nej..vi våra middagar med vänner dyker alltid ämnet sex upp. Vem gör vad, hur , när, hur ofta etc.

Det brukar visa sig att det är mycket snack i liten verkstad…hos samtliga…..Så länge alla är nöjda och glada så kan det vara sällan. Jag tycker bättre om kvalitet än kvantitet. Det behöver inte vara ofta, och inte vara i timmar..(puh).Nej, hellre spontansex ,snabb och passionerad.

Har man varit tillsammans i flera år är sex fortfarande viktigt, dock inte lika viktigt eller intensivt som i början av förhållandet. Läser man statistik så ska den genomsnittliga svensken ha sex 78 gånger/år. Det skulle innebära 1,5 gånger i veckan…Vad hände den halva gången…..? Kom man på att , näää nu börjar ju Arga Snickaren? Eller är man trött och bara somnar halvvägs in?

Det var lättare när barnen var små; vars en glass och Bolibompa och sen hade man förhoppningsvis i allafall 5 ostörda minutrar på toaletten…Nu, när barnen är 10 och 13 år kan man glömma det här med att smyga iväg….Det slår aldrig fel, man hör alltid; Maaaaammmmaaaaaa

Så 78 gånger/år, det lovar jag att jag inte alls kommer upp till. Kanske ska försöka jobba för ett aktivare sexliv år 2012…..gäsp:-))

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Sex, sex, eller inte sex??

 1. kristinakihlstrm skriver:

  78 gånger per år?!? Nejdu inte här inte, och glass och bolibompa fungerar inte på 1½-åringen tyvärr, men 4 och 7-åringen kan man bli av med, men det är inte lätt 😉

  JAg siktar på 2012 jag med

 2. Natali skriver:

  Ingen sexbikt här men läste att din dotter är emetofob i en kommentar hos Cecilia Blankens blogg. Jag har en 10 årig son som är det.

  • tiajajja skriver:

   Tack Natali för att du hittade hit, Du får gärna dela med dig av dina erfarenheter. Har precis lagt upp nytt inlägg om just emetofobi. Ha en fin jul:-) /Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s